Miejsce Idealne

DigiPhoto

Emblemat

Post #1 - 07.11.2010 11:05

W Łodzi jest ogromna liczba różnych kawiarni, pizzerii oraz pubów. Co miesiąc wyrasta ich kilka, by po chwili zakończyć działalność. Zastanawia mnie dlaczego nawet najlepiej wykończone sale o świetnej atmosferze zamykają się.

Jakie miejsce polecilibyście w Łodzi? Może macie jakiś idealny typ, który zawsze będzie cieszyć się popularnością? Co wpływa na to, że wybieracie się ze znajomymi właśnie tam? Jednym słowem jaki pomysł na biznes w tej branży ma sens?

Ania23

Emblemat

Post #2 - 29.12.2010 15:15

Trend, o którym piszesz zauważyłam, ale w odniesieniu do klubóa, a nie restauracji, a w szczególności pizzerii. Myślę, że jest to związane przede wszystkim z modą. Jakiś klub jest trendy i wszyscy tam chodzą, po jakimś czasie pojawia się nowy i tamten zaczyna świecić pustkami...
Co do miejsc cieszących się popularnością to na pewno Kaliska ( nie muszę chyba tłumaczyć dlaczego), z pizzerii na pewno Pizzeria Fiero ( jadłąm tam najlepszą pizzę w życiu!), z herbaciarni-klimatyczne Niebieskie MIgdały

1

Odpowiedź

Znajdź na stronie

Kalendarz

Partnerzy

Drukarnia ulotkaSHOP.pl

Podpowiadamy

Jeżeli jesteś turystą odwiedzającym nasze piękne miasto, to polecamy hotele w Łodzi.

Reklama

Jeżeli jesteś zainteresowany umieszczeniem reklamy w serwisie, prosimy o napisanie do nas na adres reklama@dziejesie.pl.