|
|
Post #1 - 22.10.2008 19:33
|
|
|
Post #2 - 22.10.2008 22:23
Witaj,jeśli chodzi o bezpieczenstwo i kulture zabawy polecam Adrenaline.Widać że wlaścicielom zależy na utrzymaniu wysokiego poziomu klubu napewno nie spotkasz tam łysych nasterydowanych gosci(ostra selekcja przy wejściu)sam bylem świadkiem jak nie wpuszczono kilku takich osób
|
|
|
Post #3 - 23.10.2008 13:19
a od ilu lat selekcja
?
|
|
DziejeSie.pl
|
Post #4 - 23.10.2008 13:47
Generalnie od 21 w przypadku Pań od 19
|
|
|
Post #5 - 23.10.2008 14:04
a gdzie jest ten klub? w Miejscach nie widzę tego lokalu.
Ultimate Vacation
|
|
|
Post #6 - 23.10.2008 15:23
Adrenaline to chyba na Kilińskiego z tego co kojarzę... Jeden przystanek od Galerii w tą drugą stronę niż centrum. Ostatnio dość intensywnie sie reklamują
|
|
|
Post #7 - 23.10.2008 16:43
a jaka muzyka tam leci??
|
|
|
Post #8 - 23.10.2008 20:08
elektrownia...???absolutnie nie polecam miejsca wlasnie tam bawia sie karki w bialych koszulkach i blond dziewczyny..  zreszta ta imprezownia juz powoli gaśnie. jesli chodzi o manu to warto zobaczyc klub fever znajduje sie na rynku, strasznie fajny wystroj taki powiedzialbym warszawski  muza to remixy najwiekszych hitow.
a co z ta adrenalina napiszcie wiecej..jaka muza?ile wstep??jaki charakter ma ten klub?
|
|
|
Post #9 - 23.10.2008 20:11
i podajcie dokladny adres tego klubu bo galeriia raczej nie znajduje sie przy kilińskiego...w necie nie moglam znalezc
|
|
|
Post #10 - 23.10.2008 21:57
Adrenalina Kilińskiego178,fajny klimatyczny klubik,ładny wystrój ,muzyka różna troche czarna troche hausu zresztą dj jest elastyczny gra pod ludzi.W czwartki trochę spokojniej lata 70-80-te.Polecam warto zajrzeć.
|
|
|
Post #11 - 23.10.2008 21:57
polecam goraco elektrownie w manufakturze... !!!! a najbardziej sale vipow.... wyciszone fajna obsluga i wogle jest supeeeer... naprawde tam moze impreza sie udac, zreszta zamierzam wyprawic tam najblizsze urodziny... pozdrawiam
|
|
|
Post #12 - 23.10.2008 21:59
i nie zgodze sie z tymi karkami i blond panienkami... sa rozni ludzie i rozni chodza do klubow,ale nie robia dymow co jest najwazniejsze bo ochrona non stop pilnuje sal... wiem jedno sa gusta i gusciki... mi sie tam podoba i polecam
|
|
DziejeSie.pl
|
Post #13 - 23.10.2008 23:22
Jeżeli chodzi o klub Adrenalina to opis klubu i zdjęcia znajdują się na naszej stronie:
www.dziejesie.pl/places/place/380/adrenalina" target="_blank" rel="nofollow">http:// www.dziejesie.pl/places/place/380/adrenalina
Obszerniejszy opis klubu podamy wkrótce.
Ja osobiście mogę powiedzieć że klub wygląda naprawdę fajnie. Kameralnie mimo tego że jest jeszcze mało ludzi to już ma swój klimat. Właściciel zapewniał nas że będzie przestrzegał w 100% selekcji. Myślę że jest to jakaś odskocznia od klubów w naszym mieście.
Zapraszam przy okazji do działu konkursy mamy kilka zaproszeń ufundowanych przez klub Adrenalina.
Jeżeli chodzi o klub Elektrownia RP bawiłem się w nim kilka razy i narzekać nie mogę. Ludzie są różni generalnie klimat mi odpowiada :]
|
|
|
Post #14 - 28.10.2008 16:03
Kto był z was w Cabarecie, jacy tam sa ludzie, jak jest atmosfera - opowiedzcie troszke o tym klubie.... Dziękuje serdecnie za wszystkie wypowiedzi.
|
|
|
Post #15 - 28.10.2008 21:46
w Cabarecie byłem raz. Niby klub jak klub choc zdarzaja sie starsi panowie (przyszli by potanczyc?) oraz ogolnie lepiej ubrani ludzie, no ale to tez nie jest chyba regula bo jednego mozna spotkacw dresie innego w spodniach i świeżo wyprasowanej koszuli.
|
|
|
Post #16 - 28.10.2008 21:49
Aha co do atmosfery raczej spoko, na barmanki tez milutkie trafiałem, za to w toalecie juz ktoś zwracał obiad ;p Co do muzy... nie pamiętam ;p
PS Chłopaki zróbcie w wolnej chwili tą edycje postów
PS2. Aha jak liczysz na striptiz to za wiele dziewczyny nie pokazują ;p
|
|
|
Post #17 - 30.10.2008 00:47
Ja na 1. miejscu stawiam klub Kontrasty, włąśnie wyprawiam tam urodziny, nie jest tak śliczny jak właśnie Elektrownia ale baardzo zadbany, no super po prostu 
Drugie miejsce co do imprez to Dekompresja, nie jest tam elegancko, ale za to DJ'e są świetni.
Stanowczo odradzam BLU  nie ma ostrej selekcji więc wpuszczają małolaty..  /
|
|
|
Post #18 - 30.10.2008 18:29
A Cabaret jak sie prezentuje, proszę o opinie, bo mam tam zamiar wybrac sie na sylwestra
|
|
|
Post #19 - 30.10.2008 19:51
Ja to w sumie nie mam żadnego najlepszego klubu... jestem zdania, że zalezy z kim sie idzie tak sie człowiek bawi.. i jaki jest klimat.
Przykładowo jakąś mega hip hopką nie jestem a na koncercie Pezeta w Flow mimo gówniarstwa bawiłam sie świetnie wypiłam pare shoutów i heja... rąsia w góre i już miałam wsjo gdzieś....
A ze znajomymi to wiadomo, że jak ktoś jest lajtowy to możesz iść nawet disco polo spiewac i konie kraść hehe
W Blu dawno nie byłam... aczkolwiek jak byłam ostatnio to było widać że już się klimacik psuje...
Chyba się jeszcze nigdy na Sodzie nie zawiodłam...
No i Heaven... myślę że każdy znajdzie tam coś dla siebie tylko szkoda że bramka taka śmierdząca szarym mydłem
|
|
|
Post #20 - 03.11.2008 16:45
FEVER Manu....
a co do selekcji w fever..To powiedzcie mi lepiej na czym ona polega..???
bo srednio tam cos takiego widziałem.....
****Comme Back****
|