wieczór panieński

olga137

Emblemat

Post #1 - 21.08.2008 19:28

Planuję zrobić wieczór panieński, ale nie mam pojęcia gdzie?
Ratujcie!!!!!
Może w Łodzi są jakieś fajne puby.....

Kamilka_

Emblemat

Post #2 - 23.08.2008 00:02

Czekolada...bardzo ładny wystroj

sloneczko

Emblemat

Post #3 - 25.08.2008 09:52

mojej siostry koleżanki były tam u znajomej na wieczorze panieńskim.. później przeniosły sie chyba do Kaliskiej

magda7nov

Emblemat

Post #4 - 27.08.2008 23:11

Mi się podoba w honey bunny, ale ostatnio byłam na panieńskim w kaliskiej

MIa

Emblemat

Post #5 - 28.08.2008 21:54

Robiłam 6 wieczorków panieńskich, wszystkie były w domach, iiii nigdzie indziej nie wyszłyby tak rewelacyjnie a wszystkie panny młode były przeszceśliwe i uczestniczki też!!
Organizowałam mnóstwo konkursów, było plotkowanie i wygłupy i dużo smakołyków

konkursy jakie można zoragnizować pannie młodej:
- śmieszne pytania (o niego, o nią, o ich pierwsza randke, o co co on lubi itd), które najpierw zadajesz panu młodemu w tajemnicy przed młodą, a na wieczorku zadajesz te same pytania młodej iii sprawdzasz z odpowiedziami młodego, taki test dla panny młodej na ile zna swoejego przyszłego męża i na ile obydwoje pamietają tak samo ich wspólne przygody!
- różne testy na "dobrą żonę" np.: dajesz pannie młodej do wyboru poduszkę, długopis i gumkę, wybiera jedno, a pożneij opowiadsz jej historie, że własnie mąz prosi cie o otwarcie piwa i musisz to zrobić ty co wybrałas!
- układnie z owoców narządów męskich, a następnie spożywanie tego przez panne młodą
- panna młoda ma zawiązane oczy i musi narysowac na dużej kartce jak wygląda jej przyszły małżonek
- szybki test na mamusie-> dajesz pannie młodej lalke bobasa, do ubrania w pieluszke i ciuszki, jak zaczyna to robic, dajesz jej telefon, opowiadajc , ze dzowni maz i pyta co bedzie na obiad, a ona z wylosowanych wczesniej produktów musi szybko cos wymyslec, oczywscie caly czas rozmawiajc przez tel zajmuje sie bobasem ma na wykonanie zadania okreslony czas!!
- panna mloda z zawiązanymi oczami losuje z "kapelusza" rożne przedmioty i opowiada co to moze byc i jak moze byc uzyte w małżenstwie
- pokaz slajdów ze zdjeciami mlodej od najmlodszych lat do dzis ze smiesznymi komantarzami iii oczywiscie mozna wybrac troszke kompromitujace zdjecia!!
- prezentami wcale nie musi byc bielizna jak zawsze, mozna byc bardziej kreatywnym moga byc trzy pudełka : matka, żona i kochanka, w ktore wkładasz smieszne pzredmioty, pierdółki i bielizne, która ci sie z tym kojarzy można zrobic tez pudełka na kazda literke wyrazu małżeństwo, gdzie bedą przedmioty związane z tym jaka powinna być żona np: m-macieżyństwo, a-atrakcyjna, ł-łóżko, ż-żarełko, e-erotyczna itd

- i można tak wymyslac i wymyslac wiele testów na zone, do tego drinkowac i sie zajadac, a napewno wieczor bedzie wyjatkowy !!

- a na koniec zrobic pasowanie na żone, wałakiem do cisata na którym podpisza sie z dedykacjami wszystkie uczestniczki wieczorku!

Myśle, że taka impreza w domu z konkursami to właśnie taki jedyny wyjątkowy wieczór a nie takie zwykłe babskie wyjście na miasto

a dopiero pozniej mozna isc ewentulanie na miasto!

polecam serdecznie

magda7nov

Emblemat

Post #6 - 28.08.2008 22:49

Bardzo fajny pomysł na wieczór panieński.

mojitolatino

Emblemat

Post #7 - 03.09.2008 17:16

Najlepsze wieczory panieńskie w Mojito Latino Club!!!
Orginalny wystrój i wyjątkowa atmosfera klubu, gorące latynoskie rytmy i świetni barmani :-) dostarczą niezapomnianych wrażeń i na długo pozostaną w pamięci...

markwant

Emblemat

Post #8 - 14.09.2008 00:09

moga byc i kluby ale w domu to jest cos, nie ma porownania

kasiaci

Emblemat

Post #9 - 04.09.2009 10:52

Mogę zamienić karnet na wieczór panieński w cabarecie dla 8 dziewczyn szampan stolik w zamian za bilety do kina albo słodycze jak byś chciała to napisz rychlikkas@o2.pl

dagmara

Emblemat

Post #10 - 19.10.2009 14:17

hej,
możesz rozpoczać w swój wieczór panieński w strefie kobiet, strefa-kobiet.com.pl:
Oferta specjalna ? WIECZÓR PANIEŃSKI W STREFIE KOBIET!!!

Spędź ostatnie chwile przed najważniejszym dniem Twojego życia w Strefie Kobiet!!! Wraz z koleżankami zrelaksuj się i przygotuj fizycznie i mentalnie do tego specjalnego dnia. W piątkowy lub sobotni wieczór klub zostanie tylko do Pań dyspozycji a my dopilnujemy, żeby niczego Paniom nie zabrakło. Poniżej przykładowy pakiet ale oczywiście możliwe są wszelkie kombinacje usług świadczonych w Strefie Kobiet i nie tylko, ceny uzależnione od ilości uczestniczek i wybranych atrakcji wieczoru. O szczegóły pytaj w recepcji klubu.

Pakiet Wieczór Panieński ? zabieg upiększający dla przyszłej panny młodej, zajęcia z sexy dance, sauna, makijaż i szampan dla wszystkich uczestniczek.

dagmara

Emblemat

Post #11 - 19.10.2009 14:17

Oferta specjalna ? WIECZÓR PANIEŃSKI W STREFIE KOBIET!!!

Spędź ostatnie chwile przed najważniejszym dniem Twojego życia w Strefie Kobiet!!! Wraz z koleżankami zrelaksuj się i przygotuj fizycznie i mentalnie do tego specjalnego dnia. W piątkowy lub sobotni wieczór klub zostanie tylko do Pań dyspozycji a my dopilnujemy, żeby niczego Paniom nie zabrakło. Poniżej przykładowy pakiet ale oczywiście możliwe są wszelkie kombinacje usług świadczonych w Strefie Kobiet i nie tylko, ceny uzależnione od ilości uczestniczek i wybranych atrakcji wieczoru. O szczegóły pytaj w recepcji klubu.

Pakiet Wieczór Panieński ? zabieg upiększający dla przyszłej panny młodej, zajęcia z sexy dance, sauna, makijaż i szampan dla wszystkich uczestniczek.

daga24

Emblemat

Post #12 - 19.12.2009 11:14

Myślę że fajnym urozmaiceniem wieczoru panieńskiego jest przejazd super samochodem po klubach.Większość pań kocha piękne auta.Ja tak miałam i było super.O tu cos takiego jest

http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2888203_wieczor_panienski_lodz_wynajem_limuzyny.html

Gosia99

Emblemat

Post #13 - 14.03.2010 22:57

A ja Wam zdradzę tajemnicę , gdzie mnie zrobiono wieczór panieński w Margaret Spa & Wellness . Naprawdę super sprawa !! Miałyśmy wynajęty basen na kilka godzin , stgroje hawajskie , dobre menu i smaczne drinki. Obsługiwał nas super facet pan Adam , a zajęcia w wodzie prowadził również młody i fajny instruktor. Nie trzeba żadnych striptizerów . To miejsce jest godne polecenia
Kasia 28///

lola

Emblemat

Post #14 - 17.03.2010 02:29

Ja bym polecała Klub Pewex. Tam maja fajną ofertę i nie drogo!!! ja sie ubawiłam super!

Marko

Emblemat

Post #15 - 23.03.2010 01:37

Oferujemy Państwu wynajem białej eleganckiej 10 metrowej limuzyny Lincoln Town Car ze stosownie ubranym kierowcą. Limuzyna ta idealnie nadaje sie na:
- uroczystość ślubu, wieczór panieński,
- studniówki, zaręczyny, randki,
- bale, bankiety, urodziny, imieniny,
Tel: 695-242-114 Rafał

mlodaka

Emblemat

Post #16 - 27.03.2010 13:19

Poszukuję tańczącego pana na święto koleżanki chętnych proszę o kontakt mlodaka@go2.pl

Monyka

Emblemat

Post #17 - 08.05.2010 11:39

Jestem właśnie po wieczorze panieńskim i powiem Wam, że w życiu nie miałam lepszej imprezki, aż muszę się pochwalić. Wejdźcie na www.ostatnia-impreza.pl w wideorelacje i obejrzyjcie wieczór panieński Madzi. Pozdrawiam i żeby wasze wieczorki były równie udane jak mój

mHotel

Emblemat

Post #18 - 14.06.2010 09:05

zapraszamy na wieczory Panieńskie do naszej sali konferencyjnej. zmieści się nawet 70 osób! można wybrać muzykę, uzgodnić jedzonko i napoje, udekorować salę według własnego uznania, zaprosić dj-a, zespół czy striprizera, zorganizować karaoke. sala jest zamknięta dla Gości z zewnątrz, ma klimatyzację, okna, rolety, nagłośnienie, telewizor. wszysko do dyspozycji. CENY DO UZGODNIENIA.

mHotel
ul. Św. Teresy 111
tel. 042 652 99 90
e.mail: mhotel@mhotel.eu

paintball24h

Emblemat

Post #19 - 28.06.2010 11:54

kowal1908

Emblemat

Post #20 - 31.07.2010 15:38

Zgadzam sie w 100 % z moją koleżanką , która miała panieński w Margaret Spa & Wellness. Naprawde świetna impreza. Mnie jako młodą przewiózł przez basen łódką młody , przystojny instruktor fitness ,a później masował mnie pan Piotr , również świetnie. Obsługa przyjemna a pomysły oryginalne , których niestety nie ma na stronie internetowej ,a które się ustala na spotkaniu organizacyjnym

1 2

Odpowiedź

Znajdź na stronie

Kalendarz

Partnerzy

Drukarnia ulotkaSHOP.pl

Podpowiadamy

Jeżeli jesteś turystą odwiedzającym nasze piękne miasto, to polecamy hotele w Łodzi.

Reklama

Jeżeli jesteś zainteresowany umieszczeniem reklamy w serwisie, prosimy o napisanie do nas na adres reklama@dziejesie.pl.