Tatuaże i piercing

QTM

Emblemat

Post #1 - 15.04.2007 22:09

Akurat mialem zalozyc ten temat z 3 dni temu w ciagu ktorych pojawilo sie na forum pare postow zwiazanych z tymi tematami, co za zbiego okolicznosci, ciagle potwierdza sie u mnie jakis fenomen forumowy internetowa telepatia

Co o tych sprawach sadzicie, ktos ma z was tatuaz albo kolczyk w nieprzepisowym miejscu ??
Ja nie mam ani tatuazu, ani zadnego kolczyka, i raczej nie planuje, chociaz myslalem o tatuazu
A ostatnio widzialem u kobiety przekolczykowane sutki :O ciekawe co bedzie potem w czasie macierzynsta ?? Facet niech sobie niech ma takie
Ultimate Vacation

dreadman_demi

Emblemat

Post #2 - 16.04.2007 03:18

Ja mam kolczyk w języku i taki mały tatoo na łydce
a planuje jeszcze sobie brodę przekuć;]

__MartynkA__

Emblemat

Post #3 - 16.04.2007 04:59

A ja planuje tatułaz na kostce na nodze....a kolczyk mam w nosku i w jezyku ...ale teraz strasznie bym chiała miec nad ustami po lewej albo prawej stronie.... no i zstanawiam sie nad brzuchem ..ale to trzeba miec łądy brzuszek hihihi
[In tHe DaY ...iN ThE nIghT...sAy It RiGhT..SaY iT ALL
YoU dOn't MeAn NoThInG aT aLl tO mE...]

ŻabPaka Is The BeST ...:D:D

__Agunia__

Emblemat

Post #4 - 16.04.2007 05:02

a ja mam w języQ od dnia w którym oddano mi maturkę

Agata i nic sie nie przejmuj jak sie bardzo postarasz to da rade sie ukryć kolczyk w języczQ. Moj tata sie kapnął nie wiem po jakimś pół roku i tylko dla tego że strasznie się zaczęłam przy nim śmiać.. Natomiast moja mama się odrazu zorientowała... ale to jakimś cudem bo po przebiciu przyjechałam po wynikach z matur ze znajomymi i tylko mamie podałam świstek maturkowy i coś tam sobie jej powiedziałam ( a znajomi mówili że w ogóle bardzo wyraźnie mówie itp.. że sie nie kapnie) a jak tylko sie do mamy odezwałam to moja mama myslała że jestem pijana po tych wynikach maturalnych i dlatego tak dziwnie jakoś mówie... oj znajomi niezły ubaw mieli z mojej mamy wtedy pokazałam jej kolczyk aby nie było ze pijana jeżdze samochodem

Kolczyk zrobiłam hmmm tak poprostu miałam ochote coś zrobić... wchodził jeszcze wyjazd do Milena i skok na bangee ale była kulawa pogoda aby jechac nad morze i się nie przekąpać to postanowiłam po zdaniu maturki zrobić kolczyk

Najlepsze bo pojechałam na miasto z 3 znajomych a kolczyk wiedziala tylko 1 osoba że ide zrobić i na chwilke odeszłysły z kumpelą od reszty znajomych zrobić ten kolczyk w racam z kolczykiem w buzi... a tu sie nie zorientowali a jak pokazałam to myślałam że im gałki oczne wyskoczą

Kolczyk w jezyku jest fajny

__MartynkA__

Emblemat

Post #5 - 16.04.2007 05:07

Agata napisała:
"a ja chce miec kolczyka w jezyku
ale niestety rodzice by mnie wyrzucili z domu jakbym sobie zrobiła
chociaz... juz nieraz ich zaskakiwałam "

wiesz co ja sobie zrobiłam kolczyka włąsnie jak miałm 17 lat bez wiedzy ani zgody rodziców...i pozniej nie było fajnie.ale nie wyrzucili mnie z domq kazali tylko wyjac...ale ja jestem uparta po Tatusiu ..i nie wyjełam ...a tak juz mam sobie i teraz jak wyjme nawet na chwile to jak bym jezyka nie miała...hehe bez kolczyka ani ruszA co do wypowiedzi Agini to moi rodzice skapneli sie po jakis 2 tygodniach ....to zalezy jak kto reaguje na ciało obce w jezyku...bo ja naprzykład no nie umieałm mówic strasznie sepleniłam...a dotego jezyk miałam jak wieloryb...wiec to jets róznie....A co do przebijania sobei czesi ciała bez wiedzy rodizców włąsnie moja przyjaciółka przebiła osbei brzuszek....heheh

RoX

Emblemat

Post #6 - 16.04.2007 07:04

Kurcze a ja sie zbieram, zbieram i ciezko mi idzie
No ale to strasznie boli robienie sobie na jezyczku commmm?????

__MartynkA__

Emblemat

Post #7 - 16.04.2007 10:10

wiesz co daja Ci znieczulenia miejscowe....ale ja i tak po przebiciu jak wstałam z fotela to ani sie nie obejrzałam a juz lezałam na glebie.... heheh ale to dlatego ze nie nawidze jak ktos mi wkłada igłe w moja skóre

RoX

Emblemat

Post #8 - 16.04.2007 12:32

Nie no dla mnie to chyba zbyt ciezkie przezycie

__Agunia__

Emblemat

Post #9 - 16.04.2007 12:54

Ej Martynka nie przesadzaj, no ta bo Ty sobie sama wolisz igłe wkładać

RoX

Emblemat

Post #10 - 16.04.2007 15:15

GumiśQ a ty jak to przeszlas???

agata17

Emblemat

Post #11 - 16.04.2007 16:16

nie no wyjac to by mi napewno nie kazali. bardziej by krzyczeli a potem nie odzywali sie do mnie jakis czas
chociaz.. jak dowiedzieli sie o moim kolczyku w brzuszku to nie było az tak żle <mysli> tata powiedział ze zwariowałam mama kiwła głowa i to wszystko

RoX

Emblemat

Post #12 - 16.04.2007 17:14

No to rzeczywiscie wielka sprawa... jak dla mnie bez problemu;>

__MartynkA__

Emblemat

Post #13 - 16.04.2007 17:14

Agunia napisała:
"Ej Martynka nie przesadzaj, no ta bo Ty sobie sama wolisz igłe wkładać "

Ty jak czasem cos napiszesz..to ja nie wiem czy mam sie smiec czy płakać... bez komentarza pozostawie to co napisałąs...
A tak dla Twojej wiadomości nie nawidze igieł i wszystkiego co jets tego typu ....ehhhhhh

RoX

Emblemat

Post #14 - 16.04.2007 20:07

QTM

Emblemat

Post #15 - 16.04.2007 20:41

poco komu kolczyk w jezyku ?? ja to nic sobie nie przekuje jedynie co to moze zawiesze sie na hakach w powietrzu jak to robia hindusi
Ultimate Vacation

RoX

Emblemat

Post #16 - 16.04.2007 20:59

No ale to takie podniecajace calowac kogos z kolczykiem na srodku jezyka Wiem co mowieDD

__Agunia__

Emblemat

Post #17 - 17.04.2007 06:20

Martynko wiem o tym dobrze a Ty wiesz że to był taki joke zarcik kosmonaucik :0 więc sie tam nie nerwuj :*

Teraz bedzie długi wywód ajjj

Jak moje przeżycia podczas przebijania... eh wstyd o tym mówić.. ale prawie zwiałam

Ja kiedyś wracając sobie z pracki w jakąś niedziele o 7 rano przeczytałam na wystawie KOLCZYKOWIANIE, no i postanowiłam przebić sobie języczek, no ale to była niedziela i tego dnia wszystko było zamknięte więc mega spontan nie wypalił... i zaczełam tchórzyć z dnia na dzień kiedy to postanowiłam że jak zdam maturke to pojade do salonu, gdzie kumpela przebijała.

Dzień przed wynikami z maturki już byłam niemalże zrezygnowana bo sie bałam że to bedzie boleć i nie przeżyje tego ukucia. Postanowiłam zapytać o zdanie kumpeli, która była w Angli wraz z inną kumpelą, która juz miałą kolczyk, aby sie dowiedzieć gdzie przebijała i takie tam a tu w nocy dostaje odpowiedź na eska, że nawet tak nie boli że mam sobie robić kolczyka, bo dziś sobie ta kumplea zrobiłą która włąsnie nie miała No to już tomnie przekonało na bank i nie mogłam stchórzyć

Przyszedł dzień wyników matur Pojechałam z kumpelą do sql no brawo obie zdałyśmy no to lecim na miacho robić kolczyczka, pojechałyśmy same na miasto, ale dołączła do nas jeszcze dwujka znajomych, którzy nie wiedzieli że planuje zaraz przebić język, wiec znajomych zostawiłam w Pubie i powiedziałyśmy z kumpelą, że zaraz wrócimy na chwilke tylko idziemy coś załatwić No i ruszyłyśmy...

Namiary na salon miałam od kumpeli jakiś tam adres mi podała okazało sie, że był błędny, przypusćmy w brame następną musiałam wejść... No to już sobie zaczełam wmawiać, że to jakiś znak, aby jednak nie przebijać.
Jak sie weszło do bramy salon miał być po lewej, a sie okazało, że jest przeniesiony na prawą strone No to tak jakoś zaczełam panikować, że może lepiej nie przebijać...ale kumpela zaczeła sie ze mnie śmiać... że tak panikuje, no to dobra wchodze do tego salonu... patzre a tu kurna remont jakiś no to ja cała happy że jednak nie bede przebijać bo jakiś remont jest i mnie nie obsłużą. Ale dorwała mnie jakaś laseczka i że co tam chce, no to sie okazało że remont jest ale ona mi przebije spokojnie ten język, bo normalnie precują i zabrałą mnie do innego pomieszczenia.... Posadziła... i już gotowa do przebijania...A JA TAKA.. A JAKIEŚ ZNIECZULENIE? Ona do mnie że no tak jak bardzo chce to ok... no i zaczeła szukać tego znieczujenia i sie okazało że nie miała... no to ja już normalnie wstałam i chciałam wychodzić że to naprawde jakiś znak żeby nie robić tego kolczyka...a laseczka do mnie że spoko apteka jest niedaleko i wysłała po znieczulenie swoją kumpela... No spoko znieczulenie było no to zapytałam na czym ono polega itp, no to ze pryskają 2 razy na jezyk by nie było czuć ukucia, no to ja grzecznie zapytałam czy nie moze mi tak troszke wiecej prysnąć... to mi chyba z 6 razy prysneła i to po całej kurcze buzi buhehe że mi wargi zdrętwiały no i poszło... prawie zemdlałam na tym kolczykowaniu jak mi pzebijała...ale jakos poszło nawet tak nie bolało gorsze były nastepne dni kiedy języczek puchnie i nic nie jech oprócz kolorków A co najciekawsze wróciłysmy z kumpelą do pubu i znajomi sie nie zorientowali ze jakos inaczej mówie czy coś... tylko nie wiedzieli co z moja kumpelą czemu sie tak smieje, a ta sie nabijała ze mnie bo jak piłam Fante to przez to znieczulenie troche mi z buzi chcial napój uciekać

Także Kolczykowanie Jest Fajne ajj

a miny Cykiego to nigdy nie zapomne jak zobaczył że mam kolczyk :*

agata17

Emblemat

Post #18 - 17.04.2007 15:58

opowiesc mrożąca krew w zyłach

moja tez jest ciekawa otóz...
nad przekłuciem brzuszka myślałam pół roku w koncu sie zdecydowałam (tak myslałam) a napoczatku wypytałam wszystkie mozliwe kolezanki które maja kolce gdzie robiły czy bolało i takie tam
Jedna kolezanka poleciła mi salon cos Od switu do zmierzchu << czy jakos tak,
DZIEN 1
no to posżłam sama po szkole, taka dumna ze sie zdecydowałam, weszła do bramy i skierowałam sie do salonu ale jak zobaczyłam na progu faceta który był cały wytatuowany i wygladał groxnie to UCIEKŁAM <lol2> hahaha ale mam z tego teraz jazde
DZIEN 2 (PRÓBA NR 2)
po nie udanym dniu w którym miałam miec juz kolca poszukałam w necie adresów salonów tym razem kosmetycznych (nadal byłam przerazona widokiem tego faceta) w Łodzi znalazłam na poczatek 1, wiec postanowiłam sie przejechac okazał sie jednak nie wypałem bo nie przekłuwali nic innego tylko uszy
DZIEN NR 3 (PRÓBA 3)
juz nie wiedziałm co zrobic wiec zadzwoniła do qmpeli ona powiedział ze zaprowadzi mnie do salonu piercingu tam gdzie robiła kolczyk w jezyku, no pomyslałam do trzech razy sztuka i stawiłam sie na plac wolnosci gdzie było miejsce zbiórki posżłysmy do salony szczerze mówiac to chciałam w bramie zawrócic ale nogi szły prosto

no a potem wszystko posżło szybciutko wybranie kolczyka lezanka i juz miałam metal w ciele
ale to i tak była połowa. najgorsze to było powiedziec rodzicom :p nigdy ich nie okłamywałam wiec jak weszłam do domu zapytali czemu tak długo mnie nie było a ja na to prosto z mostu POSŻŁAM ZROBIC SOBIE KOLCZYKA :p no a ich reakcje to juz na forum powyzej na pisałam

THE END
ciekawe ile prób bedzie jesli chodzi o kolczyka w jezyku

__MartynkA__

Emblemat

Post #19 - 17.04.2007 17:28

hehhe...a ja przed pojsciem na przebicie strzeliłam sobie piwko ..i było gilez

RoX

Emblemat

Post #20 - 17.04.2007 18:10

Co za opowiadania... dziewczyny
To moze jak ja juz pojde to ksiazke napisze albo bloga zaloze

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Odpowiedź

Znajdź na stronie

Kalendarz

Partnerzy

Drukarnia ulotkaSHOP.pl

Podpowiadamy

Jeżeli jesteś turystą odwiedzającym nasze piękne miasto, to polecamy hotele w Łodzi.

Reklama

Jeżeli jesteś zainteresowany umieszczeniem reklamy w serwisie, prosimy o napisanie do nas na adres reklama@dziejesie.pl.